Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24497
Название: Розробка засобів посилення державного впливу на соціальну безпеку в Україні
Авторы: Богдан А. В.
Ключевые слова: державний вплив
соціальна безпека
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Богдан А. В. Розробка засобів посилення державного впливу на соціальну безпеку в Україні: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 232 «Соціальне забезпечення» / А. В. Богдан. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020.
Краткий осмотр (реферат): У роботі було розроблено соціальний проєкт, «REINTEGRATION», метою якого є формування сприятливих умов роботи для працюючих, які повернулися на роботу з відпусток по догляду за дітьми, і таких, які мають дітей віком до 3 років. В роботі визначено кошторис проєкту, відповідальних осіб та строки його реалізації. Крім того, окреслено соціальну ефективність впровадження даного проєкту: розповсюдження стратегій включення жінок в процеси економічного розвитку та забезпечення рівних прав і можливостей в економічній та соціальній сфері; підвищення кваліфікації та чутливості установ, що залучені до розробки та здійснення політики у сфері зайнятості.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24497
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (СЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Богдан_УСП-2м2020 ..... 3.pdf1,29 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.