Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24544
Название: Статистичний аналіз доходів і витрат банку
Авторы: Корват О. В.
Філіпченко К. О.
Ключевые слова: статистичний аналіз
доходи
витрати
бухгалтерський облік
класифікація
методи аналізу
статистичний показник
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Корват О. В. Статистичний аналіз доходів і витрат банку / О. В. Корват, К.О. Філіпченко. // Східна Європа: економіка, бізнес, управління. – 2020. – №. 4. – С. 118-124.
Краткий осмотр (реферат): У статті узагальнені теоретико-методичні засади статистичного аналізу доходів і витрат банківської установи; обґрунтовано доцільність проведення статистичного аналізу доходів та витрат банку на базі даних бухгалтерського обліку для співставлення наявної статистичної інформації; зроблено порівняння складових характеристик доходів і витрат за сутнісним змістом, розглянуто підходи до класифікації доходів і витрат: за планом рахунків бухгалтерського обліку, за видами діяльності банку, за активами та зобов’язаннями, за видами банківських операцій; наведено перелік методів статистичного аналізу доходів і витрат банківської установи та розглянуто особливості їх застосування; узагальнено перелік статистичних показників для аналізу доходів і витрат; проведено їх групування за типами показників.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24544
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Корват_Фiлiпченко_2020.pdf4,21 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.