Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24545
Название: Економіко-педагогічна спадщина професора М. С. Сімейкіна (до 100-річчя від дня народження)
Авторы: Внукова Н. М.
Ключевые слова: спадщина
100-річчя
доробок науковця
М. С. Сімейкин
економічна теорія
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Економіко-педагогічна спадщина професора М. С. Сімейкіна (до 100-річчя від дня народження) / Н. М. Внукова // Сучасні економічні реалії України: проблеми формування інноваційної економіки : студентська науково-практ. конф., 13 груд. 2019 р. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2019.- С. 37-39.
Краткий осмотр (реферат): У сучасних умовах перетворень в економічних процесах, що відбуваються у світі, актуальним є історичний погляд на еволюційні зміни в економічній педагогіці через розгляд корисного доробку провідних науковців ХХ століття та їх учнів, які доклали значних зусиль для розвитку економічної науки. Для сучасних економістів є важливим вивчення спадщини цього вченого та його учнів, визначення базових концептуальних основ їх учення. Економічні історики не тільки України вивчають праці науковця і педагога, відзначення ювілею теж буде певним внеском у обговорення основних положень і результатів його робіт на конференціях і читаннях.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24545
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Внукова_НМ__Сiмейкин_МС_TEZU_STUD_2019.pdf144,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.