Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24636
Назва: Особливості процесу управління міжнародною конкурентоспроможністю підприємства
Автори: Нікітіна А. В.
Недяк А. Р.
Теми: конкурентоспроможність
підприємство
управління
процес
управління міжнародною конкурентоспроможністю підприємства
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Нікітіна А. В. Особливості процесу управління міжнародною конкурентоспроможністю підприємства / А. В. Нікітіна, А. Р. Недяк. // Проблеми та перспективи розвитку підприємництва : матеріали ХІV міжнар. науково-практ. конф., 27 лист 2020 р. – Харків : ХНАДУ, 2020. - С. 341-343.
Короткий огляд (реферат): У науковій роботі досліджено особливості процесу управління міжнародною конкурентоспроможністю підприємств. Виявлено основні складові та етапи процесу управління міжнародною конкурентоспроможністю підприємства в умовах загострення конкурентної боротьби.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24636
Розташовується у зібраннях:Статті (МЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали_МНПК_27.11.2020-341-343.pdf379,85 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.