Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24741
Название: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів та студентів “Інформаційні технології в сучасному світі: дослідження молодих вчених”, 18 – 19 березня 2021 р. : тези доповідей.
Ключевые слова: проектування інформаційних систем
технології захисту інформації
моделювання бізнес-процесів
інформаційні технології в електронному навчанні
інформаційні технології в видавничо-поліграфічній галузі
інструментальні засоби прикладної статистики
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів та студентів “Інформаційні технології в сучасному світі: дослідження молодих вчених”, 18 – 19 березня 2021 р. : тези доповідей. – Харків : ХНЕУ ім. Семена Кузнеця, 2021. – 138 с.
Краткий осмотр (реферат): Наведені тези пленарних та секційних доповідей за теоретичними та практичними результатами наукових досліджень і розробок. Представлені результати теоретичних досліджень в галузях проектування інформаційних систем, технологій захисту інформації, використання сучасних інформаційних технологій в управлінні системами, моделювання бізнес-процесів, застосування геоінформаційних технологій в дистанційній освіті та електронному навчанні, інформаційних технологій в видавничо-поліграфічній галузі, а також розроблення інструментальних засобів прикладної статистики. Матеріали публікуються в авторській редакції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24741
Располагается в коллекциях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених, аспірантів та студентів "Інформаційні технології в сучасному світі: дослідження молодих вчених" 18-19 березня 2021р.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
сборник_тезисов_студенческой_конф_2021_1.pdf2,78 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.