Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24753
Название: Маркетинг партнерських відносин у ризик-орієнтованій системі накопичувального пенсійного забезпечення
Авторы: Ус М. І.
Ключевые слова: маркетинг партнерських відносин
партнерства
пенсійне забезпечення
накопичувального пенсійного забезпечення
ризик-орієнтована система
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Ус М. І. Маркетинг партнерських відносин у ризик-орієнтованій системі накопичувального пенсійного забезпечення / М. І. Ус. // Маркетингові стратегії, підприємництво і торгівля: сучасний стан, напрямки розвитку : колективна монографія / Розділ 2. Маркетинговий інструментарій формування попиту на товари та послуги / Одеська національна академія харчових технологій. – Одесса : Вид-во «Лерадрук», 2020. – С. 282-294.
Краткий осмотр (реферат): В дослідженні розглянуто сутність та ознаки партнерських відносин, на основі яких запропоновано авторське визначення поняття «партнерські відносини». Ідентифіковані базові принципи здійснення взаємодії та формування партнерських відносин. Крім того, проаналізовано стан пенсійного забезпечення в Україні, виявлено необхідність пошуку шляхів підвищення рівня довіри та поглиблення довгострокової взаємодії між учасниками та суб’єктами системи пенсійного забезпечення. Обґрунтовано можливості та переваги використання побудови поглиблених взаємин на основі концепції маркетингу партнерських відносин в ризик-орієнтованій системі накопичувального пенсійного забезпечення, що дозволить підвищити ефективність функціонування системи накопичувального пенсійного забезпечення, підвищить рівень залучення населення до активної участі у функціонуванні фондового ринку, підвищити рівень відповідних знань та особистої відповідальності громадян за забезпечення власного добробуту та підвищення соціального захисту.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24753
Располагается в коллекциях:Монографії (М)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ус_М.I._Маркетинг_партнерс_ких_вiдносин_у_ризик-о.pdf772,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.