Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24771
Название: Трансформація управлінських процесів в органах державного управління на засадах аутсорсингу
Авторы: Касьмін Д. С.
Ключевые слова: аутсорсинг
державна влада
трансформація
адміністративно-управлінські процеси
соціальний капітал
управління персоналом
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Касьмін Д. С. Трансформація управлінських процесів в органах державного управління на засадах аутсорсингу / Д. С. Касьмін // Науковий журнал «Ефективна економіка». – 2020. – №6. – Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=7974.
Краткий осмотр (реферат): Уточнено, що аутсорсинг це інструмент управління підприємством, спрямований на підвищення конкурентоспроможності діяльності підприємства за рахунок передачі непрофільних функцій (процесів) на виконання іншої компанії (аутсорсера), що спеціалізується в даній сфері, має необхідний кваліфікований персонал, ресурси з метою концентрації зусиль підприємства на основному виді діяльності. Запропоновано удосконалену методику оцінки ефективності аутсорсингу, яка базується на розрахунку коефіцієнта ефективності, в основі якого лежить співвідношення економічного ефекту, який підприємство отримує при передачі адміністративно-управлінських процесів зовнішнім суб’єктом та витрат понесених на його отримання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24771
Располагается в коллекциях:Статті (СЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Касьмін62.pdf348,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.