Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24786
Название: Визначення ефективності державно-приватного партнерства
Авторы: Мащенко М. А.
Кліменко О. М.
Ключевые слова: ефективність
державно-приватне партнерство
соціо-еколого-економічна безпека
держава
підприємство
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Мащенко М. А. Визначення ефективності державно-приватного партнерства / М. А. Мащенко, О. М. Кліменко. // Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця : матеріали V наук.-практ. конф., 26–27 лист.а 2020 р. : тези допов.– Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 94-95.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано, що важливого значення на сьогоднішньому етапі є забезпечення соціо-еколого-економічної безпеки економіки. Однією із умов якої є співпраця між державним та приватним сектором у формі державно-приватного партнерства. Досліджено, що в розвинених економіках державно-приватне партнерство є головним інструментом розвитку публічної інфраструктури, що забезпечує якісні та об'ємні інфраструктурні послуги відповідно до сучасних потреб. Це означає, що функції, які традиційно підпадають під юрисдикцію держави (інфраструктура, будівництво, ремонт, обслуговування та експлуатація тощо) та пов'язані з ними послуги, можуть бути передані приватному сектору за певних умов.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24786
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Мащенко,_Клiменко.pdf289,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.