Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24788
Название: Особливості реалізації та структурні елементи інвайронментальної безпеки
Авторы: Мащенко М. А.
Ключевые слова: інвайронментальна безпека
промислові підприємства
економічна безпека
соціальна безпека
екологічна безпека
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Мащенко М. А. Особливості реалізації та структурні елементи інвайронментальної безпеки / М. А. Мащенко. // Розвиток бюджетно-фінансової системи та обліково-податкової політики в інформаційному суспільстві: тези доповідей міжнар. науково-практ. конф., 10-11 груд. 2020 р. : тези доповід. – Харків : НАУ ім. М.Є. Жуковського «ХАІ», 2020. – C. 125.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано, що у сучасних умовах розвитку української економіки необхідно вирішити проблему створення ефективної системи інвайронментальної безпеки держави в цілому та її регіонів. Особливо це важливо для промислових регіонів з високим рівнем екологічного навантаження. Інвайронментальна безпека є важливою складовою системи регіональної безпеки та характеризує стан захищеності життєво важливих інтересів особистості, суспільства, природної середи окремого регіону від погроз, які виникають як впливу діяльності людей та суб’єктів господарювання на природне середовище, а також природного середовища на їх функціонування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24788
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тези_5_Мащенко_М.А..pdf147,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.