Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24841
Название: | Франчайзинг у ресторанному бізнесі: проблеми міжнародної інтеграції України |
Авторы: | Ставерська Т. О. Шталь Т. В. Козуб В. О. |
Ключевые слова: | франчайзинг ресторанний бізнес сегментація франчайзингових мереж міжнародна інтеграція франшиза ресторанний франчайзинг |
Дата публикации: | 2020 |
Библиографическое описание: | Ставерська Т. О. Франчайзинг у ресторанному бізнесі: проблеми міжнародної інтеграції України / Т. О. Ставерська, Т. В. Шталь, В. О. Козуб. // Науковий вісник Ужгородського нац-го ун-ту. Сер. «Міжнародні економічні відносини та світове господарство». – Ужгород, 2020. - Вип. 31. – С. 119-126. |
Краткий осмотр (реферат): | Інтеграція України у міжнародний бізнес-простір є одним з пріоритетних векторів розвитку держави, при цьому франчайзинг є ефективним інструментом для просування на міжнародні ринки. Система франчайзингу є різновидом партнерства, яка набула значного розвитку у багатьох сферах підприємництва, особливо у ресторанному бізнесі, завдяки можливості запровадження інтеграційно-адаптивних форм бізнесу та бізнес-технологій із одночасним удосконаленням якісних параметрів діяльності, мінімізацією ризиків та витрат. В роботі визначено основні тенденції розвитку франчайзингу в контексті галузевої, географічної та інвестиційної сегментації. Дослідження умов діяльності вітчизняних та міжнародних ресторанних франшиз, що діють на території України, дозволило визначити основні проблеми інтеграції України у міжнародний ресторанний бізнес-простір. Складності міжнародної інтеграції систематизовано на чотирма ознаками: фінансово-економічні, соціально-психологічні, ринкові та правові. Врахування визначених проблем дозволить вітчизняним представникам ресторанного бізнесу активізувати просування на міжнародний ринок. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24841 |
Располагается в коллекциях: | Статті (МЕМ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ставерська_Шталь_Козуб_УжНУ_№31_2020.pdf | 911,48 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.