Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24872
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСамойленко В. В.-
dc.date.accessioned2021-03-11T10:30:43Z-
dc.date.available2021-03-11T10:30:43Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСамойленко В. В. Удосконалення процесу управління якістю продукції на підприємстві / В. В. Самойленко. // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали XV міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 13 лист. 2020 р. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2020 . С. 186-190.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24872-
dc.description.abstractУ ринковій системі керування господарством забезпечення високої якості стає об’єктивною умовою існування, найважливішим фактором підвищення рівня життя, гарантією соціальної, економічної й екологічної безпеки. Без забезпечення стабільної якості, що відповідає державним стандартам та вимогам споживачів, неможливо раціонально інтегрувати національну економіку в світове господарство і зайняти в ній гідне місце. Актуальність цієї теми обумовлена тим, що вдосконалення якості продукції – найважливіший напрям інтенсивного розвитку економіки, джерело економічного зростання, ефективності виробництва. У цих умовах зростає значення комплексного управління якістю продукції та ефективністю виробництва. Метою є дослідження сутності процесу управління якістю продукції на підприємстві, зокрема в контексті світового економічного розвитку, а також розробка пропозицій щодо покращення системи управління якістю на підприємстві на основі його аналізу. Поняття якості пройшло еволюційний шлях розвитку від античних часів до теперішнього часу і має багатоаспектні трактування. Основна властивість, з якою пов’язана якість продукції, – її здатність бути споживною вартістю, бути корисною і задовольняти певні потреби краще за інших об’єктів, тобто володіти конкурентоспроможністю.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectуправління якісті продукціїru_RU
dc.subjectпокращення системи управління якістюru_RU
dc.subjectсистема менеджменту якостіru_RU
dc.subjectякості продукціїru_RU
dc.titleУдосконалення процесу управління якістю продукції на підприємствіru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Самойленко_Водный.pdf627,25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.