Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24889
Title: Міжнародні фінанси. Методичні рекомендації до практичних завдань і самостійної роботи студентів спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Лебідь О. В.
Keywords: гроші
фінанси
міжнародні фінанси
іноземна валюта
курс валют
міжнародні розрахунки
платіжний баланс
Issue Date: 2021
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Міжнародні фінанси. Методичні рекомендації до практичних завдань і самостійної роботи студентів спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. О. В. Лебідь; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (208 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. - 47 с. - Загол. з титул. екрану.
Abstract: Запропоновано методичні рекомендації до практичних завдань і самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни. Наведено основні питання тем, які вивчають за планом лекцій, умови практичних завдань та методичні рекомендації щодо їх виконання, а також теми для написання есе. За кожною темою подано завдання для самостійного вирішення та подальшого обговорення на практичних заняттях. Рекомендовано для студентів спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" закладів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24889
Appears in Collections:Методичні матеріали (МВПНіПФ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2021-Лебідь О В.pdf673,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.