Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24892
Название: Інноваційні підходи в управлінні праці
Авторы: Ваганова І. М.
Ключевые слова: управління
праця
інновація
принципи
заробітна плата
премії
стимулювання
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Ваганова І. М. Інноваційні підходи в управлінні праці / І.М. Ваганова. // Науковий вісник Ужгородського Нац-го ун-ту. Серія «Право». – Ужгород, 2020. – Вип. № 61. - С. 97-100.
Краткий осмотр (реферат): Актуальною проблемою для економіки нашої держави є впровадження соціальних інновацій, що здатні подолати негативні явища у трудовій сфері. Соціально-культурна сфера нашої держави сформувалась під впливом особливих історичних та політичних факторів. Варто лише згадати, що у радянський період права працівників були досить обмеженими. Це стало причиною формування економічної культури, що була заснована на підкоренні владі, страху адміністративних покарань, відсутності ініціативи та творчого підходу особистості. Творчий підхід вимагає іншого відношення до праці. Творчий працівник «говорить» на роботі, думає про роботу під час відпочинку, коли можуть приходити корисні думки та ідеї, здатні піти йому на користь, покращити результат індивідуальної та колективної праці.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24892
Располагается в коллекциях:Статті (ПРЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Фахова_стаття_Ужгород_2020_квiтен_.pdf264,35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.