Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24932
Название: Організаційно-методичне забезпечення розвитку територіальних громад в Харківській області
Авторы: Зілінська А. С.
Ключевые слова: управління проектами
організаційне забезпечення
механізм
територіальна громада
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Зілінська А. С. Організаційно-методичне забезпечення розвитку територіальних громад в Харківській області / А. С. Зілінська // Теорія та практика публічного управління та адміністрування у ХХІ сторіччі : матеріали IІІ Всеукр. наук.-практ. конф. за міжнар. участю здобувачів вищої освіти та молодих вчених в рамках заходу «Школа розвитку молоді», 25 лист. 2020 р. : тези допов. / за заг. ред. А. Савкова, М. Білинської, О. Петроє, І. Дегтярьової. -Київ : НАДУ, 2020. - С. 92-94.
Краткий осмотр (реферат): У статті описано управління проектним підходом, основні елементи проекту та його етапи. Методологія управління проектами передбачає розробку, реалізацію та розвиток проекту як складної відтворюваної системи, що працює в турбулентному середовищі. Висвітлено конкретні принципи проектного підходу до розвитку територіальних громад. Досліджено специфіку організаційного забезпечення територіальних громад та запропоновано використовувати організаційно-економічний механізм реалізації проектного підходу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24932
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Зiлiнс_ка_А.С._Репозитарий_(тези_Киiв,_25_.pdf244,24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.