Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24972
Название: Митне регулювання в державній політиці України
Авторы: Остапенко В. М.
Ключевые слова: митне регулювання
митна політика
зовнішньоекономічна діяльність
адміністративні та економічні методи
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Остапенко В. М. Митне регулювання в державній політиці України / В. М. Остапенко. // Управління та адміністрування в умовах протидії гібридним загрозам національній безпеці. В рамках реалізації проекту Erasmus+ «Академічна протидія гібридним загрозам» WARN 610133-EPP-1-2019-1-FI-EPPKA2-CBHE-JP : матеріали І Всеукр-ої наук.-практ. конф., 7 груд. 2020 р. - Київ: ДУІТ, 2020. - С. 192-194.
Краткий осмотр (реферат): Між митною політикою та регуляторною є тісний взаємозв’язок. Регуляторна політика впливає на формування правової бази митної політики, оптимізує адміністративний вплив відповідно до інтересів суб’єктів господарювання. Держава, яка зможе встановити рівновагу між своїм впливом та інтересами підприємців, буде мати найкращий економічний стан, політичну стабільність. Підвищення чи зниження митних тарифів впливає на стан як внутрішніх товаровиробників, так й імпортерів. Тому для адаптування митного регулювання необхідно дослідити питання регуляторної політики в митній сфері, визначити її цілі та завдання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24972
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
4.pdf3,96 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.