Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24997
Название: Виклики та перспективи розвитку креативної економіки в країнах ЄС
Авторы: Ярмош О. В.
Ключевые слова: розвиток креативної економіки в країнах ЄС
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Ярмош О. В. Виклики та перспективи розвитку креативної економіки в країнах ЄС / О. В. Ярмош. // Стратегічно-інноваційний розвиток суб’єктів економічної системи в умовах глобалізації: збірник тез V міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 6-8 лист. 2020 р. : тези допов. – Кременчук, КрНУ, 2020. – С. 23-26.
Краткий осмотр (реферат): В роботі розглянуто виклики та перспективи розвитку креативної економіки в країнах ЄС на основі оцінки впливу змін в культурних та креативних індустріях на вимогу Комітету з питань культури та освіти Європейського парламенту, яким було проведено дослідження, що висвітлює ключові тенденції впливу на майбутній розвиток ККГ в їх операційному контексті в ЄС до 2030 року. Зазначено про окремі програми ООН, які приділяють значної уваги питанням розбудови екосистеми креативної економіки, підтримці творців та новаторів, дослідженню закономірностей та перспектив розвитку галузі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24997
Располагается в коллекциях:Статті (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ярмош_ОВ_Тези_5_Мiжнар.Iнтер-конф._2020.pdf739,2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.