Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25068
Название: Роль аудіювання на заняттях з української мови як іноземної
Авторы: Дьолог О. С.
Ключевые слова: аудіювання
українська мова як іноземна
мовленнєва діяльність
цілі й засоби навчання іноземних студентів
оперативна пам’ять
довготривала пам’ять
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Дьолог О. С. Роль аудіювання на заняттях з української мови як іноземної / О. С. Дьолог. // Інновації та традиції у мовній підготовці студентів : матеріали міжнар. науково-практ. семінару, 8 груд. 2020 р. – Харків : Видавництво Іванченка І.С., 2020. – С. 79-93.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена питанню навчання іноземних студентів в Україні, що потребує особливої організації навчального процесу, ретельного відбору навчального матеріалу, шляхів його презентації, організації засвоєння матеріалу. Навчальна дисципліна «Українська мова як іноземна» вивчається студентами-іноземцями на підготовчому відділення. Метою вивчення цієї дисципліни є формування у студентів з інших країн комунікативно-мовленнєвих умінь і навичок, необхідних їм для спілкування в навчально-професійній, суспільно-політичній та соціально-культурній сферах. Метою даної розвідки є з’ясування ролі одного з видів мовленнєвої діяльності - аудіювання. У широкому спектрі комунікативних потреб студентів-іноземців саме аудіювання лекцій зі спеціальності посідає перше місце. Аудіювання є складовою спілкування, саме з нього починається оволодіння усною комунікацією. Володіння таким видом мовленнєвої діяльності як аудіювання дозволяє іноземному студентові зрозуміти те, що йому повідомляють й адекватно реагувати на почуте, дозволяє студентові правильно оформити свою відповідь співрозмовнику, що і є основою успішного діалогічного мовлення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25068
Располагается в коллекциях:Статті (УМПІГ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Д_олог._стаття.pdf324,14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.