Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25072
Название: Харківський «Виборчий округ. Місцеві»: журналістика без сенсаційності та скандалів
Авторы: Старкова Г. В.
Кравченко Д.
Ключевые слова: Виборчий округ
Суспільне
телебачення
токшоу
медіакультура
місцеві вибори
політика
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Старкова Г. В. Харківський «Виборчий округ. Місцеві»: журналістика без сенсаційності та скандалів / Г. В. Старкова, Д. Кравченко // Детектор медіа. - 2020. URL: https://stv.detector.media/reformuvannya/regional_movnyky/kharkivskiy_viborchiy_okrug_mistsevi_zhurnalistika_bez_sensatsiynosti_ta_skandaliv/ (дата звернення: 26.01.2020).
Краткий осмотр (реферат): Проєкт «Виборчий округ. Місцеві», що виходив в ефірі харківської філії Суспільного із 7 по 22 жовтня, не схожий на типові політичні розмовні програми українських телеканалів. Глядачі комерційних телеканалів звикли: навіть коли творці токшоу пообіцяли серйозну фахову дискусію, чекати слід на сварку (ведучі часто стають їхніми учасниками або й провокують їх), скандал, а може, й бійку. Натомість у студії Суспільного не б’ються й не волають одне на одного. Учасники програми — кандидати на посади міських голів Харкова та ключових міст регіону, а також висуванці у депутати місцевих рад — не завжди були чемними й обізнаними, але жодного з’ясування, хто у студії найрозумніший і найголосніший, не було.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25072
Располагается в коллекциях:Статті (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Старкова._Вибори._Текст.pdf48,48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.