Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25106
Title: Методика створення навчального посібника "Дизайн мобільних інтерфейсів" за допомогою технології доповненої реальності
Authors: Гуляєва В. В.
Keywords: доповнена реальність
видання
навчальне видання
технології
маркери
Issue Date: 2020
Citation: Гуляєва В. В. Методика створення навчального посібника "Дизайн мобільних інтерфейсів" за допомогою технології доповненої реальності: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 186 «Видавництво та поліграфія» / В. В. Гуляєва. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020.
Abstract: В дипломній роботі наведено огляд і аналіз аналогів навчальних посібників та додатків за допомогою технології доповненої реальності та методики їх створення. Методика включає наступні етапи: виділення ключових критеріїв до навчального посібника, базуючись на результатах отриманих під час аналізу цільової аудиторії, виділення найбільш значущих критеріїв для прийняття рішень щодо вибору навчального посібника, оцінки рівня кожного критерію для визначення їх послідовності та ступеня реалізації, визначення доцільного стилю для візуального оформлення посібника та структурних елементів. Практичним результатом роботи стала розробка навчального видання з елементами доповненої реальності.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25106
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (КСіТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гуляєва В_...2.pdf3,68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.