Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25113
Название: Методика розробки інформаційних матеріалів для мандрівників
Авторы: Юрченко Т. В.
Ключевые слова: мультимедійні матеріали
міні-картка
QR-код
інформаційні матеріали
блокнот туриста
матеріали для мандрівників
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Юрченко Т. В. Методика розробки інформаційних матеріалів для мандрівників: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 186 «Видавництво та поліграфія» / Т. В. Юрченко. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020.
Краткий осмотр (реферат): У дипломній роботі наведено огляд та аналіз існуючих підходів до створення інформаційних матеріалів для мандрівників та ринку матеріалів для туристів. Автором запропоновано методику створення інформаційних матеріалів для мандрівників. В роботі здійснено мотивований вибір форми та видів мультимедійних матеріалів для мандрівників, зроблено аргументований вибір контенту, опрацьовано дизайнерське рішення інформаційних матеріалів у формі міні-карток, сайту та блокноту туриста, описано технологію виробництва матеріалів для туристів, а також розроблено дидактичний проект лекційного заняття і проведено його апробацію. Практичним результатом даної роботи є розробка набору друкованих міні-карток з QR-кодами, відео та аудіоматеріалів про цікаві харківські локації, сайту для зберігання цих матеріалів, а також прототипу друкованого блокнота для мандрівників містом Харків.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25113
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (КСіТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Юрченко Тетяна В’ячеславівна-.....2.pdf3,47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.