Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25146
Название: Аналіз інвестиційної діяльності банків як суб'єктів фондового ринку
Авторы: Колодізєв О. М.
Коцюба О. В.
Ключевые слова: інвестиційна діяльність
кредитно-інвестиційний портфель банків
фондовий ринок
цінні папери
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Колодізєв О. М. Аналіз інвестиційної діяльності банків як суб'єктів фондового ринку / О. М. Колодізєв, О. В. Коцюба // Формування ринкової економіки в Україні. Збірник наукових праць. – Львів: Львівський нац. ун-ет ім. Івана Франка, 2014. – Вип. 31. – Ч. 1. – С. 390 – 396.
Краткий осмотр (реферат): У роботі розглянуто роль банків установ як головних суб’єктів акумуляції та перерозподілу фінансових ресурсів. Обґрунтована актуальність заохочення банків до активності інвестиційної діяльності. За мету статті було обрано аналіз економічної ситуації на фондовому ринку та у банківській системі, аналіз діяльності банків як портфельних інвесторів. Розглянуто значення інвестиційної діяльності банків для підприємств реального сектору економіки та для держави у цілому. Проведено кореляційно-регресійний аналіз факторів впливу на інвестиційну активність банків. Досліджено показники кредитно-інвестиційного портфеля банків України в цілому за 2008-2013 рр. та окремо за групами згідно класифікації НБУ. Проаналізовано динаміку розвитку фондових ринків світу. Виявлено та проаналізовано проблеми розвитку фондового ринку України в аспекті активності банківської системи в цілому та окремо за групами банків.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25146
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
91_СТАТТЯ_Колодізєв ОМ.pdf2,96 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.