Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25165
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПастушенко А. О.-
dc.date.accessioned2021-04-08T11:39:29Z-
dc.date.available2021-04-08T11:39:29Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДипломатичний протокол та етикет. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. А. О. Пастушенко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (104 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. - 30 с. - Загол. з титул. екрану.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25165-
dc.description.abstractВикладено основний зміст тем навчальної дисципліни із вказівками щодо того, на які аспекти слід звертати особливу увагу під час вивчення навчальної дисципліни. Також наведено завдання та перелік рекомендованої літератури. Рекомендовано для студентів спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectдипломатіяru_RU
dc.subjectміжнародні відносиниru_RU
dc.subject"м'яка сила"ru_RU
dc.subjectмедійна дипломатіяru_RU
dc.subjectдипломатичний протоколru_RU
dc.subjectетикетru_RU
dc.subjectВіденська конвенція про дипломатичні зносиниru_RU
dc.subjectдипломатичні рангиru_RU
dc.titleДипломатичний протокол та етикет: методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" першого (бакалаврського) рівняru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2021-Пастушенко А. О.pdf462,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.