Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25183
Title: Банківська система України на шляху інтеграції у Європейський простір : кредитне бюро як нова інституція - проблеми та перспективи
Authors: Гриньова В. М.
Колодізєв О. М.
Keywords: євроінтеграція
інвестиційний клімат
структурні перетворення
кредитні важелі
економічний розвиток
Issue Date: 2005
Citation: Гриньова В. М. Банківська система України на шляху інтеграції у Європейський простір : кредитне бюро як нова інституція - проблеми та перспективи / В. М. Гриньова, О. М. Колодізєв // Проблеми і перспективи розвитку банківської системи України: матеріали VІІІ Всеукр. наук.-практ. конф., 10-11 лист. 2005 р. : тези допов. – Суми : УАБС НБУ, 2005. – С. 11 – 13.
Abstract: Розглянуто конкретні практичні заходи на шляху наближення України до Європейського Союзу з урахуванням реалізації своїх національних інтересів. Досліджено умови європейської орієнтації країни, які є необхідними для забезпечення привабливого інвестиційного клімату і формування достатньої ресурсної бази, що передбачено першим етапом реалізації євроінтеграції. Обгрунтовано, що, зважаючи на високі ризики вкладень у реальний сектор економіки, низьки темпи структурних перетворень, загальну недостатню інвестиційну привабливість вітчизняних підприємств, недостатню ефективність окремих норм регулювання, на перше місце виходить проблема вибору та формування кредитних важелів стимулювання подальшого економічного розвитку.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25183
Appears in Collections:Статті (МСіФП)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18_ТЕЗИ_Колодізєв.pdf134,2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.