Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25221
Название: Проблеми підготовки кадрів для банківської системи Харківського регіону
Авторы: Колодізєв О. М.
Ключевые слова: підготовка фахівців
вища освіта
завдання суспільства
форми навчальної роботи
Дата публикации: 2004
Библиографическое описание: Колодізєв О. М. Проблеми підготовки кадрів для банківської системи Харківського регіону / О. М. Колодізєв // Досвід і шляхи вдосконалення наукового та методичного забезпечення процесу підготовки фахівців із фінансової, банківської справи та оподаткування: матеріали міжнар. наук.-метод. конф., 13-14 трав. 2004 р. : тези допов. ‒ Свалява / за ред. С. І. Юрія, О. П. Кириленко. –Тернопіль: Економічна думка, 2004. – С.112 – 118.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто підходи до вирішення важливої для вищої школи проблеми в умовах ринкової економіки щодо визначення вартості підготовки фахівців з вищою освітою і відповідного питання про оптимальні обсяги бюджетного фінансування вузів. Обгрунтовано, що вища освіта повинна мати випереджальний характер, орієнтуватися на перспективи розвитку всіх сфер економіки, на розв’язання важливих завдань суспільства, вирішення яких потребує перебудови змісту і форм навчальної роботи.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25221
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
11_ТЕЗИ_Колодізєв.pdf16,33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.