Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25246
Название: Особливості викладання української мови як іноземної онлайн
Авторы: Дьолог О. С.
Ключевые слова: українська мова як іноземна
дистанційне навчання
платформа ZOOM мовленнєва діяльність
цілі й засоби навчання іноземних студентів
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Дьолог О. С. Особливості викладання української мови як іноземної онлайн / О. С. Дьолог // Міжнародний науково-методичний семінар «Новітні педагогічні технології у викладанні мов іноземним студентам»: матеріали семінару, 25 лют. 2021 р. – Харків: ХНАДУ, 2021. – С. 48 – 57.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена проблемам викладання української мови як іноземної за умов дистанційного навчання. Сучасні виклики, що стоять перед освітньою системою, показують, що проводити заняття з використанням нових інформаційних технологій стало життєво необхідним. Сьогодення змушує викладачів та студентів переходити на дистанційний формат навчання в режимі віддаленого доступу з використанням інформаційно-комунікаційних технологій і сучасних освітніх платформ. На сучасному етапі дистанційне навчання стає обов’язковим компонентом освітнього середовища. Для того, щоб дистанційне навчання максимально зберігало якість освітньої моделі вищого навчального закладу необхідно підібрати оптимальний вид зв’язку зі студентами, здійснити вибір онлайн-інструментів для надання навчального матеріалу, інтегрувати дані матеріали та забезпечити організацію доступу до нього суб’єктів навчального процесу. Оптимальне вирішення зазначеної проблеми можна ефективно здійснювати за допомогою сервісу ZOOM. На платформі ZOOM успішно можуть проводитися «аудиторні заняття», які включають такі методи роботи, як опитування, монологічні відповіді, бесіди, читання текстів або діалогів тощо. У статті розглянуто як позитивні аспекти роботи на платформі ZOOM, так і негативні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25246
Располагается в коллекциях:Статті (УМПІГ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Д_олог.стаття.pdf220,18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.