Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25281
Название: Формування структури маркетингового потенціалу промислового підприємства
Авторы: Пасько М. І.
Ключевые слова: конкурентоспроможність підприємства
маркетинговий потенціал підприємства
структура маркетингового потенціалу підприємства
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Пасько М. І. Формування структури маркетингового потенціалу промислового підприємства / М. І. Пасько // Сучасні проблеми управління підприємствами: матеріали міжнар. наук.-практ. конф., Харків – Торунь, 16 квітня 2021 р. : тези допов. — Днепр: Середняк Т. К., 2021. – С. 103-104
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто теоретичні підходи до формування структури маркетингового потенціалу промислового підприємства, яка має містити вичерпний перелік складових, що розкривають розуміння та сутнісне наповнення маркетингового потенціалу. Запропоновано системний підхід, згідно якого структуру маркетингового потенціалу складають внутрішні та зовнішні ресурси, можливості та спроможності, що спрямовуються на забезпечення конкурентоспроможності підприємства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25281
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Пас_ко_М._Тези.pdf625,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.