Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25307
Название: Управління розвитком персоналу на підприємстві
Авторы: Гавкалова Н. Л.
Нісфоян С. С.
Ключевые слова: управління, розвиток
персонал
підприємство
функції управління
витрати
контроль
принципи
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Гавкалова Н. Л. Управління розвитком персоналу на підприємстві / Н. Л. Гавкалова, С. С. Нісфоян // Науковий журнал «Причорноморські економічні студії». ‒ Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. ‒ Вип 58. ‒ Ч. 2. ‒ С. 133 – 137.
Краткий осмотр (реферат): У статті визначено сутність процесу управління розвитком персоналу на підприємстві, виокремлено основні функції управління розвитком персоналу. Акцентувати увагу на тому, що виконання функцій управління у повному обсязі по всіх елементах складає цикл взаємодії керуючої підсистеми (суб'єкт управління, який здійснює операції над об’єктом управління) на керовану під-систему (об'єкт управління – розвиток персоналу, процес їх формування та оптимізації). Обґрунтовано джерела фінансування на розвиток персоналу. Автором акцентовано, що важливим та необхідним інструментом мотивації, як функції управління розвитком персоналу, є заохочення працівників до самоосвіти. Зазначено, що висока плинність персоналу викликає додаткові приховані витрати підприємства, які пов'язані з навчанням нового співробітника, оплатою винагороди на час передачі справ, оплатою простою на час пошуку нового співробітника. Досліджено, що фундаментальним базисом управління витратами на розвиток персоналу, є визначення та обґрунтування принципів та функцій управління.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25307
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Гавкалова_Нiсфоян.pdf214,56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.