Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25328
Название: Оцінка нових можливостей регулювання норм господарської діяльності в умовах розбудови індустрії 4.0
Авторы: Пукала Р.
Внукова Н. М.
Ключевые слова: стартап
промислова революція
індустрія 4.0
правове регулювання
опитування
господарська діяльність
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Пукала Ришард Оцінка нових можливостей регулювання норм господарської діяльності в умовах розбудови індустрії 4.0 / Пукала Ришард, Н. М. Внукова // Актуальні правові та гуманітарно-економічні проблеми в період реформування демократичного суспільства: збірник тез ІХ Всеукр-ої наук.-практ. конф., 5 – 6 лют. 2021 р. : тези допов.‒ Кропивницький : ПВНЗ КІДМУ, 2021. - С. 51-54.
Краткий осмотр (реферат): Умови розбудови цифрової економіки та суспільства України з урахуванням досвіду європейських держав передбачають ґрунтовний аналіз правового регулювання господарської діяльності щодо застосування технологій Індустрії 4. 0. Для визначення ставлення до напрямів розвитку господарської діяльності в умовах розбудови економіки Індустрії 4.0 НДІПрЗІР НАПрНУ проведене опитування серед різних респондентів. У розробленій анкеті наявні питання щодо їх віку і статі, напряму діяльності, визначення поняття що є Індустрія 4.0. Для регулювання норм господарської діяльності в умовах розбудови індустрії 4.0 потрібні розробки у сфері права, які мають враховувати перетворення в індустрії 4.0 щодо змін індустріальної революції, швидкої віртуалізації світу, в також індивідуалізації замовлень, що вже починає запроваджуватися у господарській діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25328
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Пукала_Р_Внукова_Н_М_Тези__конференцii_5-6_лютого_2021_р.(м.Кропивниц_кий).pdf436,08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.