Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25329| Назва: | Санітарія та гігієна закладів готельно-ресторанного господарства у період карантину |
| Автори: | Безсонний В. Л. |
| Теми: | санітарія і гігієна готельно-ресторанне господарство пандемія COVID-19 |
| Дата публікації: | 2021 |
| Бібліографічний опис: | Безсонний В. Л. Санітарія та гігієна закладів готельно-ресторанного господарства у період карантину / В. Л. Безсонний // Сучасні і напрями розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та засобів управління. матеріали ХІ міжнар. наук.-техн. конф., 8-9 квіт. 2021 р. : тези допов. ‒ Баку – Харків – Київ – Жиліна, 2021. ‒ Т. 2. : секції 3 – 5. ‒ С. 102 |
| Короткий огляд (реферат): | Уряд країни ввів карантинні заходи, щоб протидіяти поширенню коронавірусу. Заходи в першу чергу спрямовані на призупинення або обмеження діяльності суб'єктів господарювання. Саме під ці обмеження і підпадають заклади ресторанного господарства (громадського харчування). |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25329 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ЗСЖБЖ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Bezsonnyi_tez_telekom.pdf | 582,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.