Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25329
Название: Санітарія та гігієна закладів готельно-ресторанного господарства у період карантину
Авторы: Безсонний В. Л.
Ключевые слова: санітарія і гігієна
готельно-ресторанне господарство
пандемія
COVID-19
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Безсонний В. Л. Санітарія та гігієна закладів готельно-ресторанного господарства у період карантину / В. Л. Безсонний // Сучасні і напрями розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та засобів управління. матеріали ХІ міжнар. наук.-техн. конф., 8-9 квіт. 2021 р. : тези допов. ‒ Баку – Харків – Київ – Жиліна, 2021. ‒ Т. 2. : секції 3 – 5. ‒ С. 102
Краткий осмотр (реферат): Уряд країни ввів карантинні заходи, щоб протидіяти поширенню коронавірусу. Заходи в першу чергу спрямовані на призупинення або обмеження діяльності суб'єктів господарювання. Саме під ці обмеження і підпадають заклади ресторанного господарства (громадського харчування).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25329
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bezsonnyi_tez_telekom.pdf582,63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.