Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25329
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБезсонний В. Л.-
dc.date.accessioned2021-05-24T09:45:23Z-
dc.date.available2021-05-24T09:45:23Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБезсонний В. Л. Санітарія та гігієна закладів готельно-ресторанного господарства у період карантину / В. Л. Безсонний // Сучасні і напрями розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та засобів управління. матеріали ХІ міжнар. наук.-техн. конф., 8-9 квіт. 2021 р. : тези допов. ‒ Баку – Харків – Київ – Жиліна, 2021. ‒ Т. 2. : секції 3 – 5. ‒ С. 102ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25329-
dc.description.abstractУряд країни ввів карантинні заходи, щоб протидіяти поширенню коронавірусу. Заходи в першу чергу спрямовані на призупинення або обмеження діяльності суб'єктів господарювання. Саме під ці обмеження і підпадають заклади ресторанного господарства (громадського харчування).ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectсанітарія і гігієнаru_RU
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоru_RU
dc.subjectпандеміяru_RU
dc.subjectCOVID-19ru_RU
dc.titleСанітарія та гігієна закладів готельно-ресторанного господарства у період карантинуru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bezsonnyi_tez_telekom.pdf582,63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.