Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25329
Title: Санітарія та гігієна закладів готельно-ресторанного господарства у період карантину
Authors: Безсонний В. Л.
Keywords: санітарія і гігієна
готельно-ресторанне господарство
пандемія
COVID-19
Issue Date: 2021
Citation: Безсонний В. Л. Санітарія та гігієна закладів готельно-ресторанного господарства у період карантину / В. Л. Безсонний // Сучасні і напрями розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та засобів управління. матеріали ХІ міжнар. наук.-техн. конф., 8-9 квіт. 2021 р. : тези допов. ‒ Баку – Харків – Київ – Жиліна, 2021. ‒ Т. 2. : секції 3 – 5. ‒ С. 102
Abstract: Уряд країни ввів карантинні заходи, щоб протидіяти поширенню коронавірусу. Заходи в першу чергу спрямовані на призупинення або обмеження діяльності суб'єктів господарювання. Саме під ці обмеження і підпадають заклади ресторанного господарства (громадського харчування).
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25329
Appears in Collections:Статті (ЗСЖіБЖ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bezsonnyi_tez_telekom.pdf582,63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.