Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25329| Title: | Санітарія та гігієна закладів готельно-ресторанного господарства у період карантину | 
| Authors: | Безсонний В. Л. | 
| Keywords: | санітарія і гігієна готельно-ресторанне господарство пандемія COVID-19  | 
| Issue Date: | 2021 | 
| Citation: | Безсонний В. Л. Санітарія та гігієна закладів готельно-ресторанного господарства у період карантину / В. Л. Безсонний // Сучасні і напрями розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та засобів управління. матеріали ХІ міжнар. наук.-техн. конф., 8-9 квіт. 2021 р. : тези допов. ‒ Баку – Харків – Київ – Жиліна, 2021. ‒ Т. 2. : секції 3 – 5. ‒ С. 102 | 
| Abstract: | Уряд країни ввів карантинні заходи, щоб протидіяти поширенню коронавірусу. Заходи в першу чергу спрямовані на призупинення або обмеження діяльності суб'єктів господарювання. Саме під ці обмеження і підпадають заклади ресторанного господарства (громадського харчування). | 
| URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25329 | 
| Appears in Collections: | Статті (ЗСЖБЖ) | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Bezsonnyi_tez_telekom.pdf | 582,63 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.