Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25367
Назва: | Менеджмент та маркетинг у галузі гостинності : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 «Туризм» першого (бакалаврського) рівня |
Автори: | Алдошина М. В. |
Теми: | готельно-ресторанний бізнес управління організаційна структура персонал маркетинг просування |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Менеджмент та маркетинг у галузі гостинності : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 «Туризм» першого (бакалаврського) рівня / укл. М. В. Алдошина. ‒ Харків: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. - 14 с. |
Короткий огляд (реферат): | Знання та вміння з навчальної дисципліни «Менеджмент та маркетинг у галузі гостинності» необхідні спеціалісту для створення конкурентоспроможних підприємств у сфері готельно-ресторанного обслуговування, ефективного ведення маркетингової діяльності та формування сучасної системи управління всіма підрозділами підприємства. Рекомендовано для для студентів спеціальності 242 «Туризм» першого (бакалаврського) рівня. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25367 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ПТТБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РП_МиМ у галузі гостинності_Алдошина.pdf | 890,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.