Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25369
Название: Технологія та організація готельного обслуговування: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня
Авторы: Козубова Н. В.
Ключевые слова: готель
гостинність
готельне обслуговування
технологічний цикл
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Технологія та організація готельного обслуговування: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня : [Електронне видання] / укл. Н. В. Козубова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. – 14 с.
Краткий осмотр (реферат): Подано тематичний план навчальної дисципліни та її зміст за модулями й темами. Вміщено плани лекцій та семінарських занять, методичні рекомендації щодо оцінювання знань студентів, професійні компетентності, якими повинен володіти студент після вивчення дисципліни. Рекомендовано для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня .
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25369
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
РП_Технологія_та організація_гот_обслуг.pdf502,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.