Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25397
Название: Метод аналізу ієрархій в прийнятті рішень щодо кадрового забезпечення сільськогосподарських підприємств
Авторы: Котельникова Ю. М.
Касьмін Д. С.
Ключевые слова: кадри
кадрове забезпечення
сільськогосподарське підприємство
метод аналізу ієрархій
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Котельникова Ю. М. Метод аналізу ієрархій в прийнятті рішень щодо кадрового забезпечення сільськогосподарських підприємств [Електронний ресурс] / Ю. М. Котельникова, Д. С. Касьмін // Економіка та суспільство. – 2020. – № 22. – Режим доступу https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/76/71.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено взаємозв’язок процесу кадрового забезпечення й ефективної діяльності сільськогосподарських підприємств з використанням експертного підходу до рішення багатокритеріальних задач – методу аналізу ієрархій. Визначено ключові критерії ефективності діяльності сільськогосподарських підприємств та встановлено ступінь їх впливу на діяльність підприємства. Також обрано сім вагомих альтернатив або складових процесу кадрового забезпечення сільськогосподарського підприємства: відповідність кількісного складу працівників кількості робочих місць, вікові особливості працівників, рівень задоволеності працівників умовами праці та кар’єрним зростанням, рівень кваліфікації працівників, рівень освіти працівників, середній час перебування працівника на певній посаді, відповідність розміру оплати праці на підприємстві середньому по галуззі. Оцінено вплив цих альтернатив на ефективну діяльність досліджуваних підприємств
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25397
Располагается в коллекциях:Статті (СЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття_ Котельникова_Касьмін (1).pdf365,78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.