Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25400
Назва: Удосконалення процесу управління якістю продукції на підприємстві
Автори: Самойленко В. В.
Теми: якість
продукція
ефективність виробництва
розвиток економіки
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Самойленко В. В. Удосконалення процесу управління якістю продукції на підприємстві / В. В. Самойленко // Сучасні проблеми управління підприємствами: теорія та практика : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 16 квіт. 2021 р. (Харків–Торунь) : тези допов. — Дніпро: Середняк Т. К., 2021. ‒ С. 94-96.
Короткий огляд (реферат): Без забезпечення стабільної якості, що відповідає державним стандартам та вимогам споживачів, неможливо раціонально інтегрувати національну економіку в світове господарство і зайняти в ній гідне місце. Актуальність цієї теми обумовлена тим, що вдосконалення якості продукції – найважливіший напрям інтенсивного розвитку економіки, джерело економічного зростання, ефективності виробництва. У цих умовах зростає значення комплексного управління якістю продукції та ефективністю виробництва. Мета управління – підвищення рівня і стану якості продукції з урахуванням економічних інтересів виробника та споживача, а також вимог безпеки та екологічності продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25400
Розташовується у зібраннях:Статті (МЛІ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Самойленко_тези_.pdf492,27 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.