Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25442
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧепелюк М. І.-
dc.contributor.authorПархоменко Н. О.-
dc.contributor.authorІванієнко В. В.-
dc.date.accessioned2021-06-14T07:19:49Z-
dc.date.available2021-06-14T07:19:49Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСоціальна складова міжнародного бізнесу. Методичні рекомендації до практичних завдань і самостійної роботи студентів спеціальності 292 "Міжнародні економічні відносини" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. М. І. Чепелюк, Н. О. Пархоменко, В. В. Іванієнко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (424 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. - 43 с. - Загол. з титул. екрану.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25442-
dc.description.abstractПодано тематику практичних занять, наведено практичні завдання за кожною темою навчальної дисципліни, завдання для самостійної роботи і методичні рекомендації щодо їх виконання. Запропоновано практичні та самостійні завдання для контролю отриманих знань та набутих навичок. Рекомендовано для студентів спеціальності 292 "Міжнародні економічні відносини" другого (магістерського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяru_RU
dc.subjectміжнародні відносиниru_RU
dc.subjectбізнесru_RU
dc.subjectсоціальна складоваru_RU
dc.subjectсоціальна відповідальністьru_RU
dc.titleСоціальна складова міжнародного бізнесу. Методичні рекомендації до практичних завдань і самостійної роботи студентів спеціальності 292 "Міжнародні економічні відносини" другого (магістерського) рівняru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2021-Чепелюк М І, Пархоменко Н О, Іванієнко В В.pdf525,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.