Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25463
Название: Механізми та технології публічного управління та адміністрування : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування"
Авторы: Гавкалова Н. Л.
Гордієнко Л. Ю.
Ключевые слова: управлінські технології
публічне адміністрування
публічна адміністрація
інформація
публічні установи
діловодство
документ
спілкування
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Механізми та технології публічного управління та адміністрування : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" : [Електронне видання] / уклад. Н. Л. Гавкалова, Л. Ю. Гордієнко. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. – 21 с. (Укр. мова)
Краткий осмотр (реферат): Подано анотацію навчальної дисципліни та структурно-логічну схему вивчення дисципліни. Наведено компетентності та результати навчання за дисципліною. Представлено зміст навчальної дисципліни за модулями й темами. Висвітлено особливості методики оцінювання результатів навчання та використання засобів поточного й підсумкового контролю. Вміщено перелік рекомендованої літератури. Рекомендовано для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування".
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25463
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ВК5-РПНД_Механiзми_та_технологii_ПУ_281_red.pdf941,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.