Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25473
Название: Визначення суті та ролі креативної економіки в економічній системі держави
Авторы: Павліченко П. В.
Ключевые слова: постіндустріалізм
інформація
креативність
креативна економіка
креативні індустрії
креативний продукт
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Павліченко П. В. Визначення суті та ролі креативної економіки в економічній системі держави / П. В. Павліченко // Молодіжний економічний вісник ХНЕУ ім. С. Кузнеця. [Електронний журнал]. ‒ Харків : ХНЕУ ім. С. кузнеця, 2020. ‒ № 9. ‒ С. 168 – 175.
Краткий осмотр (реферат): На сучасному етапі функціонування світової цивілізації однією з її тенденцій є зростання впливу таких факторів, ресурсів та продуктів діяльності, як знання, інформація та інтелектуальний капітал, що призводить до появи виключно нових концепцій розвитку глобальної економіки. За останні роки особливої уваги в економічний науці зазнає модель креативної економіки, що об'єднує у собі можливість економічного зростання з соціально-культурним розвитком суспільства та окремого індивіда. Так, визначення суті цих тенденцій та особливостей їх прояву в перехідній економіці України є актуальною задачею, вирішення якої дозволить виявити шляхи переходу до постіндустріального суспільства через поєднання існуючих індустріальних аспектів функціонування держави з чинниками «нової економіки».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25473
Располагается в коллекциях:Статті студентів (СЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стат_я__Павличенко.pdf511,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.