Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25481
Название: Інформаційна модель створення інтерактивних електронних навчальних курсів у дистанційному навчанні студентів
Авторы: Чаговець Л. О.
Панасенко О. В.
Ключевые слова: дистанційне навчання
інтерактивний курс
вища освіта
електронні курси
система управління навчанням
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Чаговець Л. О. Інформаційна модель створення інтерактивних електронних навчальних курсів у дистанційному навчанні студентів / Л. О. Чаговець, О. В. Панасенко // Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця : матеріали V наук.-практ. конф. 26-27 лист. 2020 р. – Одеса : «Гельветика», 2020. – С. 386-387.
Краткий осмотр (реферат): У роботі запропоновано модель інтерактивного електронного курсу за дисципліною «Вступ до бізнес-аналітики та хмарні технології» засобами сучасних методів дистанційного навчання, що дозволить підвищити якість управління процесом навчання у рамках вивчення дисципліни студентами та здобуття ними фахових компетентностей. Застосування розробленого інтерактивного електронного навчального курсу та її інтеграція з моделлю ділової гри у персональну навчальну систему під час технології змішаного навчання сприяє формуванню професійних якостей фахівця з бізнес-аналітики, і може стати своєрідним інструментом, на якому студенти зможуть відпрацювати професійні навички цієї особливої і непростої професії в умовах, наближених до реальних. Використання контенту електронного курсу допомагає студентам не лише опрацювати новий матеріал, швидко та зручно проаналізувати та переробити інформацію вдома, перевірити самостійно свої знання з навчальної дисципліни та провести тестування, направити свій запит у онлайн-режимі до викладача.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25481
Располагается в коллекциях:Статті (ЕКСА)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Чаговець 3.pdf1,39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.