Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25493
Название: Навчання людських ресурсів як чинник конкурентоспроможності об’єднаних територіальних громад
Авторы: Іванова О. Ю.
Лаптєв В. І.
Ключевые слова: навчання
територіальні громади
людські ресурси
конкурентоспроможність
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Іванова О.Ю., Лаптєв В.І. Навчання людських ресурсів як чинник конкурентоспроможності об’єднаних територіальних громад. // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики: матеріали XV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Харків, 13 листопада 2020 року). Харків. ФОП Лібуркіна Л.М. 2020. С. 116-120.
Краткий осмотр (реферат): Конкурентоспроможність держави залежить від спроможності їх територіальних одиниць до розвитку та формування конкурентних переваг. Євроінтеграційні процеси, в які залучена Україна, формують нові вимогу до місцевого розвитку, де територіальні громади стають важливою ланкою у досягненні стійких конкурентних позицій локальних територій, регіонів та країни в цілому. Реформа децентралізації влади почала формувати умови для розвитку об’єднаних територіальних громад на умовах самодостатності з ефективним використанням власних ресурсів. Запропоновано перелік завданнь навчання людських ресурсів для реалізації Міністерством освіти і науки України, місцевими органами влади.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25493
Располагается в коллекциях:Статті (СЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
реп тези 1 Іванова_Лаптєв.pdf743,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.