Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25503
Название: Тенденції розвитку використання Digital технологій в управлінні персоналом
Авторы: Писаревська Г. І.
Ключевые слова: управління персоналом
діджеталізація
HR – платформи
інноваційні інформаційні технології
Digital-стратегія
Digital-технології
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Писаревська Г. І. Тенденції розвитку використання Digital технологій в управлінні персоналом / Г. І. Писаревська // Науковий вісник Херсонського державного університету. – 2021. – №41 – С. 54-60.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена аналізу розвитку інноваційних технологій в управлінні персоналом. Обґрунтовано новітні тенденції розвитку HR: HR-автоматизація, HR-аналітика HR-маркетинг, Smart-рекрутинг, електронне навчання. Досліджено вплив змін в бізнесі та управлінні людськими ресурсами на розвиток HR-Digital. Визначено основні принципи впровадження сучасних технологій Digital HR в компанію: централізація, автоматизація, легка і фіксована автоматизація, концентрація та простота. Проаналізовано міжнародний досвід використання Digital технологій в управлінні персоналом та обґрунтовано нові інструментами для підвищення ефективності роботи з персоналом. Обгрунтовано можливість впровадження діджеталізації на вітчизняних підприємствах у сфері HR. Запропоновано заходи щодо впровадження діджеталізації на підприємствах. Визначено можливості Digital для підвищення ефективності в управлінні людськими ресурсами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25503
Располагается в коллекциях:Статті (СЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
document (3).pdf683,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.