Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25517
Название: Особливості обліку медикаментів у закладах охорони здоров’я – комунальних некомерційних підприємствах
Авторы: Безкоровайна Л. В.
Ключевые слова: медичні вироби
лікарські засоби
цільове фінансування
заклад охорони здоров’я
комунальне некомерційне підприємство
виробничі запаси
первинний документ
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Безкоровайна Л. В. Особливості обліку медикаментів у закладах охорони здоров’я – комунальних некомерційних підприємствах / Л. В. Безкоровайна // Інфраструктура ринку. - 2021. - № 52. - С. 168–174.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто організацію бухгалтерського обліку медикаментів у закладах охорони здоров’я, адже у результаті медичної реформи, що й досі триває, вони набули нового статусу комунальних некомерційних підприємств. Різні шляхи надходження медикаментів до закладів охорони здоров’я передбачають різний порядок обліку їх наявності та використання. Це потребує відповідної організації аналітичного обліку медикаментів. Важливе значення в організації бухгалтерського обліку медичних виробів та лікарських засобів відіграє чітко визначена система документообігу між місцями зберігання запасів та бухгалтерією, а також розподіл обов’язків між матеріально відповідальними особами та працівником бухгалтерії, відповідальним за облік медикаментів чи виробничих запасів у цілому. Різноманітність джерел надходження медикаментів та напрямків їх використання у закладах охорони здоров’я-комунальних некомерційних підприємствах вимагає розробки узагальненої схеми відображення у бухгалтерському обліку їх руху.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25517
Располагается в коллекциях:Статті (ОБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Безкоровайна_стаття_1.pdf433,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.