Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25517
Назва: Особливості обліку медикаментів у закладах охорони здоров’я – комунальних некомерційних підприємствах
Автори: Безкоровайна Л. В.
Теми: медичні вироби
лікарські засоби
цільове фінансування
заклад охорони здоров’я
комунальне некомерційне підприємство
виробничі запаси
первинний документ
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Безкоровайна Л. В. Особливості обліку медикаментів у закладах охорони здоров’я – комунальних некомерційних підприємствах / Л. В. Безкоровайна // Інфраструктура ринку. - 2021. - № 52. - С. 168–174.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто організацію бухгалтерського обліку медикаментів у закладах охорони здоров’я, адже у результаті медичної реформи, що й досі триває, вони набули нового статусу комунальних некомерційних підприємств. Різні шляхи надходження медикаментів до закладів охорони здоров’я передбачають різний порядок обліку їх наявності та використання. Це потребує відповідної організації аналітичного обліку медикаментів. Важливе значення в організації бухгалтерського обліку медичних виробів та лікарських засобів відіграє чітко визначена система документообігу між місцями зберігання запасів та бухгалтерією, а також розподіл обов’язків між матеріально відповідальними особами та працівником бухгалтерії, відповідальним за облік медикаментів чи виробничих запасів у цілому. Різноманітність джерел надходження медикаментів та напрямків їх використання у закладах охорони здоров’я-комунальних некомерційних підприємствах вимагає розробки узагальненої схеми відображення у бухгалтерському обліку їх руху.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25517
Розташовується у зібраннях:Статті (ОБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Безкоровайна_стаття_1.pdf433,04 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.