Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25547
Название: Використання податкової ставки як інструменту забезпечення зростання доходів бюджету в Україні
Авторы: Юшко С. В.
Ключевые слова: податкова ставка
специфічна ставка податку
адвалорна ставка податку
доходи бюджету
прожитковий мінімум
мінімальна заробітна плата
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Юшко С. В. Використання податкової ставки як інструменту забезпечення зростання доходів бюджету в Україні [електронний ресурс] / С. В. Юшко // Фінанси України. – 2018. – № 2. – С. 109-128. – Режим доступу : http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?I21DBN=LINK&P21DBN=UJRN&Z21ID=&S21REF=10&S21CNR=20&S21STN=1&S21FMT=ASP_meta&C21COM=S&2_S21P03=FILA=&2_S21STR=Fu_2018_2_9.
Краткий осмотр (реферат): Проблема формування доходів Державного та місцевих бюджетів була і лишається надзвичайно актуальною у нашій країні. Обсяги зосереджених сьогодні у скарбницях коштів є вкрай недостатніми для належного виконання державою та органами місцевої влади і самоврядування покладених на них функцій. За цих обставин законодавець постійно вдається до пошуку різноманітних способів наповнення державної та місцевих скарбниць. Одним з таких інструментів, практичне застосування якого досліджується у роботі, є періодичний перегляд податкових ставок, умов та правил їх застосування. В роботі визначено види податкових ставок, за якими стягуються податки в Україні, з’ясоване фіскальне значення податків, які сплачуються за різними видами податкових ставок, вивчено динаміку податкових ставок за окремими податками і зборами за період після набрання чинності Податковим кодексом України, досліджено прийоми, які використовує держава з метою забезпечення зростання доходів бюджету. Наголошено на важливості гармонізації інтересів держави та платників податків при вирішенні питань встановлення податків і зборів, затвердження видів та розмірів податкових ставок.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25547
Располагается в коллекциях:Статті (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Юшко_стат_я_Використання_податк_ставки.pdf133,09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.