Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25550
Назва: Обліково-контрольні аспекти дистанційної роботи в умовах пандемії COVID-19: Світові тенденції
Автори: Писарчук О. В.
Марачевська А. В.
Теми: дистанційна робота
оплата праці
облікова політики
надомна робота
облік трудових відносин
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Писарчук О. В. Обліково-контрольні аспекти дистанційної роботи в умовах пандемії COVID-19: Світові тенденції / О. В. Писарчук, А. В. Марачевська // Актуальні питання діяльності суб’єктів господарювання в умо-вах пандемії COVID-19 : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Хар-ків, 26 лют. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 314-319.
Короткий огляд (реферат): В роботі було розглянуто тенденцій використання дистанційної роботи в різних країнах світу в періоди до пандемії COVID-19 та після запровадження обмежувальних заходів. Проведено аналіз факторів, які впливають на соціально-економічний розвиток суб’єктів господарювання та країн в цілому. Детально розглянуто особливості впливу світової пандемії на діяльність та розвиток суб’єктів господарювання, особливу увагу було приділено аспектам застосування дистанційної форми організації роботи. Виявлено проблемі питання щодо організації облікових та контрольних процедур в організації обліку дистанційної роботи, з урахуванням дотримання вимог діючого законодавства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25550
Розташовується у зібраннях:Статті (ОБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Писарчук_тез_МВД_COVID-19_2021.pdf400 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.