Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25554
Название: Економіко-правові засоби сприяння партнерству в господарській діяльності інноваційного суспільства
Авторы: Внукова Н. М.
Сокол С. В.
Ключевые слова: партнерство
стейкхолдер
інноваційне суспільство
кластер
господарська діяльність
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Економіко-правові засоби сприяння партнерству в господарській діяльності інноваційного суспільства / Н. М.Внукова, С. В. Сокол // Сучасна соціально-економічна динаміка: реалії та перспективи для України : матеріали ХІІІ Пленуму Правління Спілки економістів України / за заг. ред. В.В. Оскольського. ‒ Київ: ТОВ «Паперовий змій-ОПТ», 2021. – С.125-136.
Краткий осмотр (реферат): У статті учасників ХІІІ Пленуму Правління Спілки економістів України та рішення Пленуму висвітлено сучасну динаміку змін в умовах нестабільності, яка посилює потребу в пошуку інструментів та засобів щодо сприяння партнерству для посилення господарської діяльності у інноваційному суспільстві Для поліпшення ситуації перспективним є використання державно-приватного партнерства і подані позиції зацікавлених сторін (стейкхоледрів) щодо формування кластерів, які побудовані на засадах партнерства і інновацій. Інноваційне суспільство, яке формується в Україні, має продукувати економіко-правові засоби сприяння партнерству зацікавлених сторін у господарській діяльності, що є процесом, яким можна цілесп¬рямовано й ефективно порядкувати, не покла¬даючись тільки на дію ринкових регуляторів. Наявність кластера дозволяє певній галузі національної економіки підтримувати свою перевагу, зокрема, за рахунок застосування інновацій, а не віддавати її тим країнам, які біль¬ше схильні до новацій. Фактором впливу на внутрішню кон¬куренцію є наявність кластерів, які при-скорюють процес розвитку галузей в цілому і на певній території.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25554
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Внукова__НМ_Сокол__СВ_СтаттяСЕУ.pdf450,03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.