Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25557
Название: Цифровий аутсорсинг у розвитку господарської діяльності підприємства
Авторы: Внукова Н. М.
Ключевые слова: Google Trends
аутсорсинг
цифровізація
програмне забезпечення
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Цифровий аутсорсинг у розвитку господарської діяльності підприємства / Н. М. Внукова // Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством: матеріали IV Всеукр-ої наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої пам’яті професора, заслуженого працівника вищої школи Дмитра Мусійовича Фесенка, 31 бер. 2021 р. : тези допов. ‒ Полтава: ПДАА, 2021. ‒ С. 263‒265.
Краткий осмотр (реферат): В умовах світової пандемічної кризи розвиток цифровізації економіки набув більших темпів. Національні і зарубіжні пошукові інформаційні системи розширяють забезпечення споживачів сучасним пошуковим інструментарієм. Дослідження статистики пошукових запитів є важливим аналітичним знаряддям щодо обробки і аналізу інформації для прийняття управлінських рішень. Цифровий аутсорсинг буде відігравати у перспективі все більше значення у розвитку господарської діяльності підприємства. Незважаючи на те, що Україна досить приваблива для утворення аутсорсингових компаній як вітчизняних так і іноземних, можливо вивчити досвід інших країн, зокрема, і Казахстану. Для поширення цієї послуги бажано прискорити вирішення питання щодо правового урегулювання таких відносин для попередження банкрутств компаній-аутсорсерів для уникнення ризиків діяльності їх клієнтів. Щодо інформаційного аутсорсингу потрібна розробка перехідного програмного забезпечення для швидких переходів в різних ІТ-платформах.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25557
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Внукова__НМ_Тези_Цифровий_аутсорсинг_i_ПДАА__Ч.2_(1).pdf1,29 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.