Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25559
Название: Сучасні напрями розвитку фінансових технологій в банківському секторі України
Авторы: Рац О. М.
Алфімова А. С.
Ключевые слова: банк
фінтех
інновації
штучний інтелект
відкритий банкінг
блокчейн
діджиталізація
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Рац О. М. Сучасні напрями розвитку фінансових технологій в банківському секторі України / О.М. Рац, А.С. Алфімова // Економіка. Фінанси. Право. – 2021. – №4/2. – С. 9-13.
Краткий осмотр (реферат): У статті розкрито економічну сутність категорії «фінансові технології» як синтезу цифрових інновацій у фінансовій сфері, що використовуються для задоволення потреб споживачів фінансових послуг в умовах прогресивного розвитку інформаційних технологій. З’ясовано головні фактори, що обумовлюють ефективний розвиток фінтеху в різних країнах світу. Досліджено основні сфери діяльності фінтех-компаній в Україні та визначено перспективні напрями, в яких вони будуть працювати у майбутньому. Проаналізовано теоретико-методологічні засади впровадження сучасних фінансових технологій у банківській сфері України. Запропоновано основні напрями активізації розвитку фінансових інновацій у банківській галузі в умовах діджиталізації економіки України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25559
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Рац_стаття.pdf350,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.