Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25571
Название: Роль та завдання органів публічної влади у побудові інноваційної економіки: досвід Польщі
Авторы: Вацьковські К. С.
Гордієнко Л. Ю.
Ключевые слова: економіка
інновації
побудова
Польща
публічна влада
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Вацьковські К. С., Гордієнко Л. Ю. Роль та завдання органів публічної влади у побудові інноваційної економіки: досвід Польщі / К. С. Вацьковскі, Л. Ю. Гордієнко // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики: матеріали XV міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 13 лист. 2020 р. – Харків: ФОП Лібуркіна Л. М., 2020. – С. 73-75.
Краткий осмотр (реферат): Відзначено, що сучасна держава в умовах кризових явищ, в тому числі під впливом пандемії COVID-19, розробляє заходи, направлені на підвищення конкурентоспроможності, у тому числі за рахунок впровадження інновацій. Підкреслено, що в даний час в Польщі є понад 190 нормативних актів, в яких відображені питання, що зачіпають в тій чи іншій мірі розвиток інновацій і конкурентоспроможність. Зауважено, що для характеристики середовища, сприятливого для інновацій, у Польщі була використана концепція "золотого трикутника", де для нарощування потенціалу до інноваційних зусиль приєднуються партнери з трьох сфер: бізнесу, науки та адміністрації. Ключовою ланкою сучасних систем підтримки інноваційних процесів у Польщі є регіональні та місцеві установи (тобто центри інновації та підприємництва), які надають послуги підтримки кінцевим бенефіціарам.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25571
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2020_Вац_ковс_кi_Гордieнко_5.pdf131,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.