Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25583
Название: Комплекс моделей оцінювання знань у системах дистанційного навчання
Авторы: Яценко Р. М.
Заржецький В. І.
Ключевые слова: Комплекс моделей оцінювання знань
дистанційне навчання
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Яценко Р. М. Комплекс моделей оцінювання знань у системах дистанційного навчання / Р. М. Яценко, В. І. Заржецький // Системный анализ и моделирование процессов управления : монография / Под ред. В. С. Пономаренко, Т. С. Клебановой, Л. С. Гурьяновой. – Братислава-Харьков, ВШЭМ – ХНЭУ им. С. Кузнеца, 2020. – С. 189-208.
Краткий осмотр (реферат): Дослідження присвячено побудові комплексу моделей оцінювання знань з метою подальшого використання у системах дистанційного навчання. Проаналізовано існуючі підходи до розробки моделей оцінювання знань та побудовано комплекс моделей оцінювання знань у системах дистанційного навчання, який базується на методі інтервального повторення та моделі індивідуальної траєкторії. До комплексу належать блоки формування банку запитань, набуття та формування знань, оцінювання знань, підвищення якості банку запитань. Реалізовано комплекс моделей оцінювання знань на базі чат-бота для підготовки до ЗНО з математики у Telegram. Проведено апробацію навчального процесу з використання комплексу моделей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25583
Располагается в коллекциях:Монографії (ЕКСА)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.